Tuinaanleg en ontwerp. Regio Gent, Heusden en Destelbergen.

Service en Werkwijze

Nadat we een afspraak gemaakt hebben, komen wij ter plaatse bij u kijken. Tijdens ons gesprek leren we elkaar beter kennen en vertelt u wat u verlangt van uw tuin. Nadien maken we een prijsofferte voor het opmaken van een ontwerp. Als u deze hebt goedgekeurd dan maken we een voorontwerp.

Volledige aanleg

Een tuin als oase van rust, of exterieur verlenging van je huis gaat vaak hand-in-hand met eye-catch elementen. Deze worden integraal uitgevoerd in het totaalproject. Van terras tot zwembaden of (zwem)vijvers. We zorgen steeds dat alle elementen van je tuin hand in hand gaan en één geheel vormen.

Persoonlijke aanpak

Droomt u van een adembenemend buitenterras, een wintergroene oase of een trendy tuin? Bij ons bent u aan het juiste adres! Vele mensen zien hun tuin als een verlengstuk van hun woning. Een plaats om gezellig te vertoeven met vrienden of misschien op een ander moment, een plaats om tot rust te komen.

%

Meer beplanting als jaar ervoor

%

Meer ontwerpen goedgekeurd

%

Meer groene paradijzen opgeleverd

Een zwembad of zwemvijver helpt om uw huis en tuin in een stukje paradijs op aarde te veranderen. Ons team staat dan ook graag en enthousiast klaar om u te helpen bij de creatie van dit droomproject.