Houten bijgebouwen op maat

Nikolas Matthijs bvba is specialist in houten bijgebouwen en tuinconstructies. Op maat van de klant ontwerpen we en maken uw houten constructie. Van rustiek tot modern.

Wood Garden

Altijd op maat, in kwalitatief hout en afgewerkt volgens uw persoonlijke wensen. Van ontwerp naar de voorbereidende werken, het aanleggen van nutsvoorzieningen en afwerking van ramen en deuren: Wij zorgen ervoor.

Alle stijlen: van landelijk, rustiek tot modern.

Houten bijgebouwen en Tuinconstructies

Nood aan een (eikenhouten)bijgebouw? Wil je langer van je tuin genieten of mik je op een multifunctionele ruimte in de tuin. Onze houten bijgebouwen zijn oneindig inzetbaar en steeds op maat. Deze kunnen dienst doen als carport of garage, tuinhuis, poolhouse, gastenverblijf of als overdekt terras.

We voorzien een ontwerp op maat waarbij rekening gehouden wordt met alle bouwtechnische details. Zo benutten we steeds voldoende dikhout, dampscherm, enz.

Kwalitatieve houten bijgebouwen

Wij zijn graag uw partner bij de verwezenlijking van uw droomgebouw, of we nu praten over een klein tuinhuis, overdekt terras, carport of garage, uitbreiding van uw woning of een volledige vakantiewoning.