Bouwkundige zwembaden en zwemvijvers op maat

Ontwerp & Aanleg

Een zwembad of zwemvijver helpt om uw huis en tuin in een stukje paradijs op aarde te veranderen. Ons team staat dan ook graag en enthousiast klaar om u te helpen bij de creatie van dit droomproject.

U mag rekenen op eerlijk advies, een doordacht stappenplan en een stipte levering. Uw wensen en dromen worden vakkundig omgezet in een totaalrealisatie van onberispelijke kwaliteit.

Zwembad

Nikolas Matthijs creëert exclusieve zwembaden met hoogwaardige materialen voor constructie en afwerking. Na een vlugge schets wordt al snel duidelijk dat ons team over het vereiste inzicht beschikt om jouw zwembad ideaal te positioneren zonder afbreuk te doen aan het uitzicht over jouw tuin. Bij het uiteindelijke ontwerp staat harmonie steeds voorop.

“Een zwembad maakt voor ons deel van een totaalconcept. Het mag geen alleenstaand onderdeel worden, het zwembad moet altijd in het grotere geheel van de tuin passen”.

Zwemvijver

Een vijver én een zwemgelegenheid voor wie niet kan kiezen tussen de twee. Een losse vorm, een strakke vorm, of de looks van een zwembad en het natuurlijke van een zwemvijver.
De zuivering van het water gebeurt volledig biologisch. Zwemplezier met een natuurlijke vijver-look zonder dat de planten eronder lijden. In de zwemzone bevinden zich doorgaans geen planten en vissen.

Zwembad of -vijver op maat?

Samenwerken met ons?
Dit betekent een full-service en stevige portie know-how. Zowel voor de aanleg van een standaard zwembad, organisch zwembad of volledig biologische zwemvijver. Ook de combinatie van zwembad en vijver kan!

Vijvers

Een vijver geeft een exclusieve meerwaarde aan je tuin. De vijver is steeds een vast onderdeel van het volledig design en past zich dan ook perfect aan aan de vormgeving van je tuin. Een vijver zorgt voor rust in je paradijs op aarde.